suhagra spray price online vigora seed spreader tadalis vs forzest penegra xpress online purchase zenegra 50 tablet uses kamagra gold zkušenosti
St Eriksgatan 117
08-667 92 70

Fastighetsrätt & Hyresrätt

Företagsjuristerna biträder både säljare och köpare i alla typer av frågor, förhandlingar och avtal som rör köp av fastigheter (hyres- och privatbostadsfastigheter). Företagsjuristerna har stor erfarenhet av tvister rörande dolda fel i fastighet, såsom felaktigt vatten, fuktskador, radonförekomst, mögel, avvikelser från köpeavtal och utfästelser m.m.

Hyresrätten är en underskattad del bland företagarna. Trots att hyreskontraktet för många företagare kanske är den största investeringen som görs i verksamheten, gör man inte det yttersta för att villkoren ska bli så fördelaktiga som möjligt. Ofta är företagaren rädd att hamna i konflikt med hyresvärden och underlåter därför att ta reda på vilken nivå marknadshyran ligger och därefter inleda en förhandling.

Företagsjuristerna har stor erfarenhet av hyresförhandlingar och hyresrättsliga tvister. Vår medarbetare Dan-Louis Schneider är medförfattare till en bok inom området: Lokalhyresjuridik – En kommentar till Hyreslagens bestämmelser om lokaler. Boken ges ut av Svensk Byggtjänst.

Företagsjuristerna har drivit ett flertal förhandlingar rörande hyresvillkor, varav ett flertal i hyresnämnden. Samtliga förhandlingar och utslag från hyresnämnden har givit positiva resultat för lokalhyresgästerna.

Se även entreprenadjuridik.

Frågor gällande fastighetsrätt & hyresrätt?

Gör en intresseanmälan via formuläret eller kontakta oss på +46 (0) 8-667 92 70

Intresseanmälan / Fråga